Teknovation Logo
robot

 
  • KJV har aktuelt optimeret svejseområdet på firmaets hjemmeside, så der er adgang også til svejseudstyr direkte fra forsiden.

16. maj 2018, kl. 12:11 

Svejseudstyr i øget fokus

Allerede på hjemmesidens forside kan man nu klikke sig videre til en mere brugervenlig oversigt over KJV´s sortiment inden for svejseudstyr.


KJV A/S har igennem nogen tid arbejdet på at optimere præsentationen af svejseudstyr på hjemmesiden www.kjv.dk.

En optimering af produktprogrammet har været i fokus - samt også inden for dette område - det at gøre hjemmesiden mere overskuelig, logisk og brugervenlig, så man kan klikke sig frem til det, man har brug for. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


KJV har på hjemmesidens front tilføjet et selvstændigt menupunkt: 'Svejsning' øverst på siden. Klikker man her, kommer man til en oversigtside, hvor svejseudstyret er opdelt i ti kategorier, blandt andet svejsemaskiner, bejdsemaskiner, gasudstyr, svejseslanger og sliddele, tilsats, tilbehør og værnemidler. Fra denne oversigt kan man så klikke sig videre til yderligere oversigter.

Klikker man herefter på en konkret kategori, så kommer der en billedoversigt frem med de forskellige typer produkter, tilbud, lagerstatus, produktspecifikationer og relaterede varer. Er man logget ind, kan man blandt andet også se sine egne priser, fremhæver KJV, der fortsætter arbejdet med løbende at udvide og optimere programmet - også inden for Svejsning.

I øjeblikket gældet det udbygningen af værnemidler, udsugning og indretning, hvor også flere spændende lanceringer er på vej. Derudover har KJV blandt andet tilføjet Bymats program inden for bejdsemaskiner.

Under Svejsning på kjv.dk finder man produkter fra blandt andet Kemppi, Binzel, Bymat, Harris og AGA.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik