Teknovation Logo
robot

 
  • Metal-undersøgelsen blandt forbundets tillidsrepræsentanter bekræfter det, som de økonomiske nøgletal også har vist i lang tid: Det går fremad for dansk økonomi – ikke mindst på grund af den danske industri, fremhæver cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby.

15. maj 2018, kl. 13:56 

Metal ser lys fremtid for industrien

En aktuel undersøgelse blandt Dansk Metals tillidsrepræsentanter bekræfter, at der er fremgang og opsving i store dele af de danske industrivirksomheder, meddeler forbundet.


Spørger man tillidsrepræsentanter i Dansk Metal, om det går godt i industrien, er svaret et rungende ”ja”. Seks ud af ti tillidsrepræsentanter forudser, at den virksomhed, de arbejder på, vil få flere ordrer i løbet af det kommende år. Og fire ud af ti spår, at virksomhederne vil ansætte flere medarbejdere de kommende måneder.

”I virkeligheden bekræfter vores TR-undersøgelse det, som de økonomiske nøgletal også har vist os i lang tid efterhånden: Det går fremad for dansk økonomi – ikke mindst på grund af den danske industri. Det afspejler sig i de makroøkonomiske nøgletal vedrørende vækst, produktivitet og beskæftigelse. Men én ting er økonomiske beregninger. Noget helt andet er jo at få medarbejdere af kød og blod til at bekræfte de positive tendenser. Det er meget glædeligt,” siger cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik