Teknovation Logo
robot

 
  • Kongskilde Industries overgår pr. 1. juni til det engelske investeringsfirma Green Park Partners, GPP, oplyser DLG, der sælger korn- og industriaktiviteterne.

14. maj 2018, kl. 12:13 

GPP køber Kongskilde Industries

Pr. 1. juni gennemfører DLG det planlagte salg af Kongskilde Industries. Køberen er det engelske investeringsfirma Green Park Partners, GPP. Kongskilde Industries består fremadrettet af korn- og industri-divisionerne, og omfatter alle Kongskildes medarbejdere.


Siden Agro-aktiviteterne blev solgt fra i begyndelsen af 2017, har DLG arbejdet på at sælge den resterende del af Kongskilde Industries, som består af korn- og industri-divisioner. Men hele salgsprocessen er foregået i et stille og roligt tempo, da Kongskilde i de senere år har forbedret indtjeningen betydeligt," oplyser CEO Mogens Rüdiger, og fortsætter:

"Kongskilde har haft succes i 2017 med en væsentlig forøgelse af omsætning og resultat, og resultatforbedringen er fortsat i 2018. GPP overtager dermed et sundt og fremgangsrigt selskab. Vi er glade for valget af den nye ejer af Kongskilde Industries, således at vi fremover vil kunne fortsætte med at servicere Kongskildes kunder samt udvikle forretningen yderligere,” fastslår Mogens Rüdiger om salget, hvor der er officiel overtagelse pr. 1. juni.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med hovedkontor i Sorø og ni salgskontorer fordelt i hele verden er Kongskilde Industries en førende leverandør af systemløsninger til industrien og landbrugssektoren.

Industri-divisionen omfatter løsninger til plast-, papir- og emballageindustrien, mens korn-divisionen er velkendt for sine løsninger til transport, tørring, opbevaring og rensning af korn og andre afgrøder. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik