Teknovation Logo
robot

 
  • I lige årstal er der Aluminium-messe. For femte gang er det 9. til 11. oktober muligt for danske branchevirksomheder at være med på fællesstand, og henvende sig til blandt andet den tyske automobilindustri inden for aluminium-området.

20. april 2018, kl. 06:58 

Dansk SMV-fællesstand på Aluminium

Aluminium Danmark, der hører under Industrisamarbejdet, har endnu et par pladser på den danske fællesstand på Aluminium 2018, der holdes i Düsseldorf 9. til 11. oktober. For cirka 10.000 kroner kan man komme med.


Gennem Eksportrådet tilbyder Aluminium Danmark nye deltagere en plads på den kommende SMV-fællesstand, hvor man kan få plads for cirka 10.000 kroner, alt inklusive, herunder også et stærkt netværk og markedsføringsaktiviteter.

Det er i år 5. gang, at fællesstanden arrangeres i forbindelse med Aluminium-messen, der er den største B2B-fagmesse for aluminiumindustrien, hvortil der forventes mere end 27.500 besøgende fra Tyskland og det øvrige Europa.

Aluminium Danmark understreger, at man hjælper danske underleverandører med at komme godt fra start med eksport til Tyskland. Sammen med erfarne og professionelle samarbejdspartnere – bestående af Reed Exhibition, deltagelse af eksportkonsulent bosat i Tyskland, en serviceorienteret stand-bygger, media- og markedsføringsekspert og et stærkt udstillernetværk.

De cirka 10.000 kroner, som det koster at komme med på SMV-fællesstanden, betyder, at deltagerne får alle fordelene, understreges det. Det gælder netværk og deltagelse i netværksarrangement, god placering på messen og på stand, sprog-/eksportkonsulent-assistance, komplet stand med podie, logo-visning og deltagelse i alle markedsførings- og match-making-aktiviteter, fælles hotel-booking, udstillermøde, adgang til udstillerkatalog ligesom Aluminium Danmark tilbyder sin hjælp til alle aspekter i forhold til deltagelsen, og opnåelse af positive eksporterfaring, fremhæver chefkonsulent Jim Hansen, Aluminium Danmark under Industrisamarbejdet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik