Teknovation Logo
robot

 
  • Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind har netop godkendt, at UCC og Metropol slås sammen til Københavns Professionshøjskole.

31. januar 2018, kl. 15:47 

Én samlet professionshøjskole i København

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind har netop godkendt, at de to nuværende professionshøjskoler i København - UCC og Metropol – slår sig sammen til én professionshøjskole.


De to eksisterende institutioner - UCC og Metropol - kan nu forberede de sidste detaljer inden sammenlægningen træder i kraft 1. marts. Herefter vil de to nuværende professionshøjskoler blive til én samlet institution og ændrer navn til Københavns Professionshøjskole.

"Jeg har godkendt Metropol og UCCs ønske om at blive sammenlagt til institutionen Københavns Professionshøjskole, så der kan blive skabt én stærk, samlet professionshøjskole i Region Hovedstaden. Jeg forventer, at det bliver til gavn for både uddannelserne og professionerne," siger uddannelses- og forskningsminister Søren Pind.

Forberedelserne af sammenlægningen har været undervejs siden foråret 2017, hvor de to institutioner i fællesskab har gjort sig klar til at skabe en af Danmarks største videregående uddannelsesinstitutioner med flere end 20.000 studerende.

Sammenlægningen træder i kraft 1. marts, med med regnskabsmæssig tilbagevirkende kraft fra 1. januar.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik