Teknovation Logo
robot

 
  • Ordren, der kommer fra en amerikansk kunde i vindmølleindustrien, gælder levering af RMPU-enheder til dosering af komposit-bindemidler.

15. januar 2018, kl. 16:02 

Stor amerikansk ordre til ECM

ECM Industries A/S meddeler, at det endnu engang er lykkedes at tiltrække en stor ordre. Denne gang gælder det produktion af avanceret produktionsudstyr til anvendelse i den amerikanske vindmølleindustri.


Øster Starup-baserede ECM Industries meddeler, at virksomheden har med indgået en aftale om at levere RMPU-enheder til dosering af komposit-bindemidler. Enhederne er fuld med fuld datalogning så kvalitetskontrollen er integreret i processen.

Det er gode relationer til vindmøllebranchen som har skabt kontakten til netop dette projekt, der gælder en ordre fra en aktør i den amerikanske vindmølleindustri.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


ECM Industries råder over alle mulighederne til fremstillingen i huset, hvilket har gjort at virksomheden kan udvikle og producere hurtigt.

De mange års erfaring inden for branchen gør virksomheden til en stærk samarbejdspartner på området hvilket kunden har lagt vægt på, understreger ECM Industries.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik