Teknovation Logo
robot

 
  • Mere end 100 fagfolk fra danske virksomheder og forskningsinstitutter deltog i 2016-udgaven af konferencen, og med mange nye emner i programmet forventer arrangørerene at se både gamle og nye ansigter, konstateres det.

8. januar 2018, kl. 16:38 

Overfladekonferenceprogram på plads

Teknologisk Institut i Taastrup er 5. og 6. marts vært for arrangementet Surface Characterization Conference. Eventet er arrangeret i samarbejde med ATV-Semapp og programmet er nu helt på plads, konstaterer arrangørerne.


Under de to dage vil en række eksperter inden for forskellige teknikker til karakterisering af overfladers egenskaber give deltagerne indsigt i nogle af de mange metoder, der findes for overfladeanalyse, herunder aktuelle nyheder på området.

Formålet med konferencen er således at give deltagerne kendskab til de mange muligheder, der foreligger for at karakterisere overfladers fysiske og kemiske egenskaber, så de vil kunne tilegne sig viden om, hvilke målemetoder og -udstyr, der kan bidrage til at løse konkrete problemstillinger.

Dette kan eksempelvis være i forbindelse med produktoptimering og –dokumentation, kvalitetskontrol og fejlanalyser.

Vigtigt tema er, hvorledes metoderne benyttes bedst muligt, og hvilke fordele, ulemper og faldgruber, der er. Dette vil blandt andet blive illustreret med eksempler på anvendelse, fremhæver arrangørerne.

Ud over de mange faglige oplæg giver programmet også gode muligheder for at lade deltagerne netværke. Blandt andet vil der være et udstillingsområde, hvor de kan møde leverandører af måleudstyr.

Her vil de kunne få konkret rådgivning og se demonstrationer af måleudstyr samt mulighed for at diskutere egne projekter og problemstillinger.

Sessionerne ved eventet omfatter nærmere bestemt emner som overfladetopografi, kemisk analyse, måling af hårdhed, slid og korrosion, flere teknikker baseret på optisk- og elektron-mikroskopi samt røntgenanalyser.

Se mere om arrangementet ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik