Teknovation Logo
robot

 
  • Mere end 100 fagfolk fra danske virksomheder og forskningsinstitutter deltog i 2016-udgaven af konferencen, og med mange nye emner i programmet forventer arrangørerene at se både gamle og nye ansigter, konstateres det.

11. december 2017, kl. 07:28 

Stor overfladekonference til Taastrup

Teknologisk Institut i Taastrup er 5. og 6. marts værter for todagesarrangementet Surface Characterization Conference, arrangeret af ATV-Semapp.


Konferencen, der byder på ikke færre end 18 forskellige indlæg, har til formål at give virksomheder og forskere en grundig indsigt i det store antal muligheder for overfladeundersøgelser, herunder et blik på de seneste teknikker samt fremtidige muligheder.

Nærmere bestemt ønsker arrangørerne at give deltagerne overblik over en række muligheder, nå en virksomhed adresserer overfladerelaterede udfordringer i produktudviklingen, kvalitetskontrollen og fejlanalyse med videre.

Hvilke metoder er tilgængelige, hvornår og hvordan kan de bruges, og hvad er fordelene, ulemperne og faldgruberne, er problemstillinger der vil bliver taget op, konstateres det.

Ud over de mange faglige oplæg giver programmet også gode netværksmuligheder, og i et udstillingsområdet kan deltagerne møde leverandører af måleudstyr og diskutere deres egne projekter og udfordringer, lyder et fra arrangørener.

Sessionerne omfatter emner som overfladetopografi, kemisk analyse, hårdhedskarateristik og mekaniske egenskaber, korrosionsmålinger, optisk- og elektronmikroskopi samt SEM-bordsystemer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik