Teknovation Logo
robot

 
  • I forlængelse af generationsskiftet ser de nye ejer af Nicon Industries gode muligheder inden for offshore olie- og gasindustrierne, hvor virksomheden med dens nuværende certificeringer inden for Iso 9001, Iso 3834 og EN1090 er i besiddelse af de procedurer og godkendelser, der kræves.

5. december 2017, kl. 16:51 

Generationsskifte hos Nicon Industries

Nicon Industries i Esbjerg har gennemført et generationsskifte, og fremadrettet er det den hidtidige produktionschef Henrik R. Jensen og projektleder Jens Juul, der overtager efter stifteren, Anders Hecht-Pedersen.


Anders Hecht-Pedersen etablerede i 1997 virksomheden Nordjydsk Industrimontage, som i 1999 blev til Nicon Industries. Og efter tæt ved 20 år i direktørstolen, er det blevet tid til et skifte.

Han har afleveret depechen til firmaets hidtidige produktionschef Henrik R Jensen og projektleder Jens Juul, der agter at videreføre firmaet i samme ånd som stifteren, og fortsætte den udvikling, som virksomheden er inde i. 

"Det har været en fantastisk rejse vi sammen med vores dygtige medarbejdere har oplevet, en rejse jeg ikke ville have været foruden. Jeg startede i virksomheden i 1997 helt fra bunden af, og vi har selvfølgelig oplevet både op- og nedture, men det har altid været spændende, og virksomheden har haft en særdeles positiv igennem de 20 år. Men nu er tiden kommet til, at nye kræfter tager over og sætter gang i næste fase af virksomhedens rejse, og selvom det kan være vemodigt at sige farvel, så er det med stolthed, at jeg sender en sund virksomhed videre, og det er en stor glæde, at de ejere er fundet i blandt vores engagerede medarbejdere. Med de nye ejere er jeg sikker på, at virksomheden kan fortsætte den positive udvikling til glæde for kunder, medarbejdere, leverandører og de nye ejere," siger Anders Hecht-Pedersen.

De nye ejere ser frem til at kunne stå i spidsen for den vestjyske virksomhed. Jens Juul fortæller:

"Vi ser gode muligheder for at videreudvikle Nicon Industries inden for offshore olie- og gasindustrien, hvor vi med vores nuværende certificeringer inden for Iso 9001, Iso 3834 og EN1090 er i besiddelse af de procedurer og godkendelser, der kræves, ligesom vi fra vores nuværende kunder har stor erfaring med de krav der stilles til dokumentation inden for blandt andet kvalitetskontrol og sporbarhed. Endvidere vil vi fremadrettet igangsætte arbejdet med at blive certificeret inden for miljø og arbejdsmiljø."

"Vi ser også potentiale i at udvide vores aluminiumproduktion, hvor vi efterhånden har oparbejdet en stor erfaring, og hvor efterspørgslen bliver større og større, både inden for offhorebranchen, den maritime branche og onshore-leverancer," tilføjer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik