Teknovation Logo
robot

 
  • UG Metal A/S i Hedensted skal levere 5.000 kokillestøbte emner til en norsk aktør i elektroindustrien.

31. oktober 2017, kl. 07:01 

Stor norsk ordre til UG Metal

Østjyske UG Metal skal levere 5.000 kokillestøbte emner til nordmændene. Ordren er landet i konkurrence med flere europæiske støberier.


En stor opgave fra en norsk kunde er endt i Hedensted. Det skyldes blandt andet input fra UG Metal vedrørende udvikling af prototypen. Det var medvirkende til, at man kom frem i forreste linje, da der skulle udpeges en underleverandør, fortæller direktør Mikkel Udengaard, der glæder sig over, at det fremtidige potentiale bringeren ekstra dimension ind i det nye samarbejde:

”I første omgang koncentrerer vi os om leverancen af de 5000 emner, men kundenpasser perfekt til vores strategi om tætte langvarige relationer. Det her er første etape”, siger han og understreger, at øget eliminering af spild i produktionen har gjort virksomheden endnu mere konkurrencedygtig i forhold til at lande denne type ordrer.

”Nordmændene spurgte flere steder i Europa. Vi anbefalede at kokillestøbe emnerne, dastore serier egner sig perfekt til kokillestøbning. Da vi opererer med en meget lav fejlmargin kunne vi tilbyde enattraktiv og konkurrencedygtig løsning. Det var de heldigvis enige i”.

Ordren kommer fra en aktør i elektroindustrien med tilknytning til den maritime sektor. Hedenstedvirksomhedens mange udviklingsprojekter til netop dén branche, har givet værdifuld erfaring som ofte kan bruges i forbindelse med nye opgaver. Mikkel Udengaard forklarer, at man arbejder målrettet på at udnytte de interne ressourcer optimalt for at kunne investere ekstra timer i netop udvikling. Flere af de store videnstungeprojekter munder ud i deciderede serieproduktioner, hvilket kun bekræfter direktøren i strategien.

”Vi forsøger konstant at strukturere værdistrømmene. Det gavner alle parter. Vi kan bevare overblikket, selv når der er pres på”.

I det hele taget kan han se tilbage på et år med heftig aktivitet. Den nye norske kunde er blevet suppleret med flere andre, blandt andet med relation til bilindustrien, og Mikkel Udengaard ser optimistisk på sidste kvartal af 2017.

”Mange forespørgsler ender i ordrer. Det er billedet generelt. Flere af de segmenter vi henvender os til, har travlt i øjeblikket. Så vi skal være knivskarpe i vores rådgivning. Er vi det, er jeg sikker på de gode takter fortsætter i de sidste to måneder”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik