Teknovation Logo
robot

 
  • HP skal levere en Jet Fusion 3D, som er en produktionsklar 3D-printløsning, til Danfoss’ center for 3D-print-teknologi.

9. oktober 2017, kl. 12:54 

HP Jet Fusion 3D-printer hos Danfoss

Danfoss vil installere en af HP´s kommercielle 3D-printløsninger ved 3D-print-centret i Nordborg. Samtidig annoncerer HP aftaler med en række andre europæiske produktionsvirksomheder og to danske forhandlere, der for alvor skal sætte skub i udbredelsen.


Danfoss åbnede i august et 3D-center i Nordborg, hvortil HP nu skal levere en 3D-printløsningen, der skal indgå i udviklingen af prototyper, inden den senere er planlagt til at blive inkluderet i den faktiske produktion.

Med aftalen bliver Danfoss en del af en voksende gruppe af førende produktionsvirksomheder som BMW Group, Nike og Jaguar-Land Rover, der også benytter sig af HP´s 3D-printløsninger.

“Vi er glade for den tilbagemelding, som vi har fået over hele Europa på vores Multi Jet Fusion 3D-løsninger. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med vores kunder i takt med, at de udforsker anvendelsesmulighederne for 3D-print og flytter grænserne for, hvad der er muligt sammenlignet med traditionel produktion,” siger Emilio Juarez, Head of EMEA 3D Printing Sales, HP Inc.

“Ud over at vores antal af partnere og kunder er vokset hastigt, har mange af vores nuværende kunder også valgt at købe flere HP Jet Fusion-enheder for at opnå en 3D-produktion i fuld skala.”

HP annoncerer også en udvidelse af deres forhandlernetværk med 15 nye distributionspartnere, som skal øge adgangen til rådgivning om HP Jet Fusion 3D i Danmark og resten af Europa. I dag har HP flere end 30 certificerede partnere på europæisk plan.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik