Teknovation Logo
robot

 
  • Den tidlligere professionelle fodboldspiller, Erik Bo Andersen, er nu ansat hos Cannon, der er begyndt at levere 3D-printere (som platin-statusforhandler af maskiner fra 3D Systems) til en række kunder, de har lært at kende gennem deres papirbaserede forretningsområde.

4. oktober 2017, kl. 07:02 

3D-print en tydelig trend

Additive Manufacturing, AM, populært kaldet 3D-print, er i den grad til stede på standene i MCH Messecenter Herning. 


Som noget nyt i dansk messeregi er der en række udstillere, der præsenterer deres løsninger inden for AM-metalløsninger, og det oven i købet med liveproduktion af emner.

Men generelt er AM-området i fokus med plastemner som den dominerende produktionsform i hallerne J og K med fokus på underleverandører.

Der er ingen tvivl om, at materialer og produktionsmetoder bliver bedre, hurtigere og mere anvendelige i produktionsøjemed. Og så har flere og flere fået øjnene op for, hvad der er hensigtsmæssigt at benytte det til.

En vis hype er der på området, men vigtigt er det også at poientere, at nogle af de dygtigste leverandører og producenter nu producerer op imod halvdelen af derers emner til anvendelse i slutprodukter.

Skal området opnå en endnu højere grad af modenhed, skal spillerne i branchen nok erkende, at der er behov for fælleskaber på tværs, der, som det er set i mange andre industrier, kan løfte de langsigtede problemstillinger.

Her vil det ikke mindst være gavnligt at samarbejde på metalsiden, der har et stort potentiale, men også samtidig er kapitalkrævende at gå i gang.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik