Teknovation Logo
robot

 
  • Renishaws 3D-metalprinter AM400 blev vist første gang i Danmark på VTM 2017 i Odense tilbage i februar/marts. 3. til 5. oktober kan man igen møde den danske forhandler Fron-Tech og Renishaws 3D-metalprinter på messe, denne gang i Herning.

10. august 2017, kl. 15:12 

3D-metalprinter med i Herning

Fron-Tech er på plads den 3. til 5. oktober, hvor firmaet i Herning også vil vise Renishaws 3D-metalprinter AM400, der blev vist første gang i Danmark på VTM 2017 i Odense tidligere på året.


Renishaws AM400 lasersmelte-system til automatisk emneproduktion, hvor man kan printe komplekse metalkomponenter direkte fra 3D Cad-filer, bliver omdrejningspunktet hos Fron-Tech på hi ´17-messen.

3D-metalprinteren tiltrak sig stor opmærksomhed, da den tilbage i februar/marts havde Danmarkspremiere på VTM 2017-messen i Odense. Det venter direktør Jens Bech-Jensen også bliver tilfældet i Herning.

Jens Bech-Jensen mener, at der ligger enorme potentialer i det tætte samarbejde mellem Fron-Tech/Renishaw som leverandør og producenterne:

”Ved at kombinere vores ekspertviden fra hver vores vinkel, hvad maskinen kan og hvad den enkelte producent har brug for – eller problemer med – finder vi helt nye løsninger. For eksempel kunne vi på seneste messe fortælle en producent om muligheden for i processen at lægge et filter ind i en dyse, hvilket åbnede helt nye muligheder for netop denne producent."

På standen kan man også få information om en række mindre - men ikke mindre effektive - produkter, som måler/analyserer emner og værktøj, så skrot og nedbrud i den automatiske produktion minimeres.

Det er eksempelvis XL80, der er et bærbart lasersystem til måling og kalibrering, som er nemt at anvende og som har en stor systemnøjagtighed: 0.05 ppm. Det er samtidig lille, og leveres i en systemkuffert, hvor QC20-W ballbar probe kan være i kuffertlåg.

Også QC20-W ballbar målesystemet til CNC-maskiner er med på messen. Det giver hurtigt overblik over produkt/produktkvalitet, det er lynhurtigt - op til 1.000 data pr. sekunder, fremhæver Jens Bech-Jensen, Fron-Tech, der i knapt 20 år har fungeret som dansk forhandler af Renishaw i Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media