Teknovation Logo
robot

 
  • Den velbesøgte reception bød også på rig lejlighed til at studere løsningerne i Pers Kemis produktprogram, hvilket mange af dagens gæster benyttede sig af.

19. juni 2017, kl. 07:01 

50 år med Pers Kemi fejret

teknovationNr. 9 - 2017   Der var flot rykind hos Pers Kemi i Vejle fredag, hvor firmaet fejrede sit 50 års-jubilæum.


For 50 år siden, etablerede Georg Pers den Vejle-virksomhed, som i dag er kendt som Pers Kemi, og betjener kunder i hele Danmark ligesom man er aktiv på eksportmarkederne.

Nuværende ejer af Pers Group, Torben Pers, glædede sig på 50 års-jubilæumsdagen over de mange fremmødte, som også udviste stor interesse for firmaets løsninger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Georg Pers var på forkant med udviklingen, og forudså den stigende miljø-bevidsthed, der tog fart fra midten af 1970'erne, hvor anvendelsen af de sundhedsskadelige opløsningsmidler i næsten alle produkter til såvel industrien som til auto-sektoren blev erklæret for uønskede.

Pers Kemi har gennem årene stået for en udvikling af produkter, der er mindre skadelige for såvel det interne som det eksterne miljø i brugervirksomhederne.

I forbindelse med jubilæet er der i det aktuelle nummer af Teknovation også en større artikel om 50 års-jubilaren, der kan ses i onlineudgaven ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media