Teknovation Logo
robot

 
  • AMable starter op i efteråret 2017, hvor danske og andre europæiske virksomheder kan søge om at deltage i projektet med deres idéer.

15. juni 2017, kl. 17:06 

TI med i EU-støttet 3D-printprojekt

Teknologisk Institut er blevet partner i et EU-projekt, der skal udnytte de europæiske teknologiorganisationers viden om Additive Manufacturing til gavn for MMV’er.


Projektet hedder AMable og skal hjælpe især mindre europæiske virksomheder med at komme i gang med Additive Manufacturing, AM, populært kaldet 3D-print, i deres produktion, fremhæver seniorprojektleder på Teknologisk Institut, Olivier Jay.

Dette skal realiseres ved at se på hele processen omkring 3D-print ved at trække på projektpartnernes erfaringer inden for områder som design, digital omstilling, kvalitetssikring og certificering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Teknologisk Instituts bidrag i projektet handler især om efterbehandling af 3D-printede emner, som er et område med stor efterspørgsel for danske virksomheder, fremhæves det.

Det er forskellige medlemmer af europæiske Research and Technology Organisations, RTO, og som hver især er frontløbere inden for forskellige aspekter af 3D-printteknologien, der står bag projektet. 

Teknologisk Institut er allerede ved at bygge en AM-produktionslinje i projektet, kaldet AM-LINE, der henvender sig primært til danske virksomheder.

Denne vil også blive brugt i AMable-projketet, oplyser understreger sektionsleder i afdelingen for industriel 3D Print på Teknologisk Institut, Jeppe Skinnerup Byskov, og de forretningsmodeller og cases, der kommer ind gennem AMable-projektet vil også blive brugt i AM-LINE til at bevise at AM er en profitabel produktionsteknologi.

AM-LINE vil opbygge en Dansk AM-platform, der gør teknologien mere tilgængelig for industrien, lyder det fra Jeppe Skinnerup Byskov.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media