Procesoptimering via

måling og dataopsamling

Vi rådgiver om

optimering af produktioner

Vi leverer

pålideligt og nøjagtigt måleudstyr

Om os

Metrologic hjælper produktions­virksomheder inden for bl.a. plast- og metalindustrien med at procesoptimere deres produktioner via kvalitetsstyring, måleteknik og dataopsamling. Vi kan hjælpe med alt fra overordnet rådgivning, valg og implementering af løsninger – til support og ­vedligehold samt uddannelse af medarbejdere.

Hvad vi kan hjælpe dig med

Rådgivning

Ved optimal kvalitetsstyring sparer du penge og ressourcer og øger din konkurrenceevne. Vi kan hjælpe med både overordnet og specifik rådgivning samt med valg og implementering af løsninger – tilpasset din virksomheds behov.

Software

Vi implementerer, supporterer og udvikler softwareløsninger til CAQ, SPC, dataopsamling og analyse, PPAP, FMEA m.m. Vores leverandører er blandt de bedste inden for området og du kan få ”stand alone-”, modul-, pakke- eller specialudviklede løsninger – alt efter dit behov.

Målemaskiner

Du kan ikke producere bedre end du kan måle – derfor er det essentielt at have måleudstyr, der kan foretage nøjagtige målinger. Vi forhandler kvalitetsmålemaskiner fra den førende tyske producent Werth Messtechnik GmbH.

Kurser

Sørg altid for at have det optimale grundlag for at ­arbejde effektivt med kvalitetsstyring og til at få det optimale ud af maskiner og software. Vi afholder kurser i metrologi/almen måleteknik samt i brugen af vores softwareløsninger.

Emneopmåling

Er din målemaskine booket fuldt op? Vi opmåler dine emner, hvis du ikke selv har kapacitet til at løse opgaven. Vi løser opmålingsopgaver på Werth multicensormålemaskine, CT-scanner eller håndmåleudstyr,

Løsning af en konkret opgave

Vi kan hjælpe med praktisk individuel træning af medarbejdere, offline programmering af måleprogrammer, kapabilitetsanalyser, måleusikkerhedsberegning og SPC, udarbejdelse af PPAP-rapporter, beregning af måleusikkerhedsbudgetter m.m.

Følg med og bliv opdateret

Tag på kursus og få det optimale grundlag for at ­arbejde effektivt med kvalitetsstyring og for at få fuld udnyttelse ud af maskiner og software.

Se alle kurser

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!