Om Scalar Media

Om Scalar Media

Scalar Media er et softwarefirma specialiseret i at lave professionelle, enkle og overskuelige  web-baserede IT-løsninger. Alt fra simple præsentationshjemmesider til avancerede, forretningsbærende workflow-systemer.

Web- og workflow-systemer

Vi har specialiseret os i webløsninger, der understøtter vores kunders arbejdsgange. Det være sig sikre fildelinger, banner- og artikelsystemer, fotoarkiver, vagtplansstyring og tilmeldingssystemer, community-systemer til samarbejde mellem organisationer og forskellige brugergrupper.

Web-Baserede databaseløsninger

Som et særligt forretningsområde, der udspringer af workflowsystemerne, har vi specialiseret os i at lave web-baserede databaseløsninger til registrering af alt fra patientdata til museumsgenstande. Disse løsninger er målrettet universiteter, museer, og øvrig forskningsrelateret virksomhed, der ofte har behov for, at flere brugere, på forskellige lokationer, skal registrere store mængder data med indbyrdes relationer.

Scalar Medias løsninger

Alle vores løsninger er cloud-løsninger, baseret på den samme platform som er udviklet af og drives af Scalar Media. Dette sikrer, at du som kunde altid har den seneste og bedste udgave af det system du har købt, og at vi varetager opgaven med at drive og vedligeholde din løsning, så længe du som kunde ønsker at benytte dig af den. Det indebærer også at du som kunde ikke skal have installeret nogen form for special soft- eller hardware for at benytte dig af vores løsninger.

Forretningsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser (PDF)

Hostingbetingelser (PDF)

Arbejde

Arbejde

¡Hola!, Activator Group, Aller Business, Arcanic A/S, Avenida Aps, Billedbladet, Bo Bedre, Bravo Tours, BYGSAM, Casaparticular.dk, Cubas Ambassade i Danmark, Danmarks Radio, Elgiganten Erhverv, Ekstrabladet, Forbundet af Offentligt Ansatte, Forsikring Brandkassen G/S, Fotoglimt, Jan Nygaard A/S, Mediesyndikatet Monsun, merespansk.dk, NCC, Nærum Gymnasium, Ordrup Gymnasium, Papuga Rejser, SE&HØR, Serviceselskab Rosenvold, Soløje Sommerhusgrunde, Svanerejser, Teknovation, Turen går til, TV 2 / STV, Urban

Løsninger

Hjemmesider

Scalar Media udvikler hjemmesider af enhver størrelse og kompleksitet. Alle løsninger sættes op i CMS-systemet Spotsite, et stærkt og stabilt web-publiceringsværktøj. Spotsite gør det nemt for vores kunder at redigere deres egne hjemmesider. Systemet baserer sig på kombinationen af en række standardmoduler og kundespecifikke tilføjelser, der sikrer, at vi kan skræddersy selv relativt komplekse løsninger hurtigt - og til en meget konkurrencedygtig pris. Systemet sikrer, at man som kunde hos os altid senere kan få udvidet sin hjemmeside med flere og mere komplekse funktioner, uden at skulle konstruere en helt ny hjemmeside fra bunden.

Vi og kan sammen med vores samarbejdspartnere levere alt inden for grafik, webdesign, foto og video. Vi kan også levere specialdesignede apps, så smartphones kan kommunikere med hjemmesiden og omvendt. Du kan også vælge at benytte dine eksisterende samarbejdspartnere på ovenstående områder - det eneste krav vi stiller er, at de løsninger, der leveres udefra, følger angivne retningslinier og specifikationer.

Spotsite er en cloud-løsning der udvikles drives og hostes af Scalar Media. Det vil sige, at vi står for al drift, vedligehold og hosting af systemet. Det betyder også, at du ikke selv skal have opstillet servere og indkøbt software-licenser, ligesom du heller ikke skal afsætte tid og ressourcer til drift og vedligehold af dette udstyr. Det eneste, du som kunde selv står for, er redigeringen af dit eget indhold - og selv denne opgave kan vi også varetage for dig.

Workflow-systemer

Scalar Media udvikler workflow-systemer til at understøtte arbejdsgangene i vores kunders virksomheder og organisationer. Det kan være sikre fildelinger til udveksling af dokumenter og maskintegninger, bookingsystemer, webshop og betalingssystemer, protokolsystemer, artikel- og fotoarkiver til redaktionsbrug, samt systemer til visning af bannerreklamer og nyhedsbreve. Et andet eksempel er vagtplansystemet Timeblocks, der letter arbejdet omkring planlægning og fordeling af vagter i store og små virksomheder - alt fra tankstationer til rengøringsfirmaer. 

I nogle tilfælde er vi med helt fra begyndelsen og leverer såvel kundens officielle hjemmeside såvel som de bagvedliggende workflow-systemer.

Web-baserede databaseløsninger

Scalar Media har udviklet et system til opsætning og drift af web-baserede databaser kaldet All Items. Systemet kan anvendes i alle faser af et databaseprojekt, det være sig indtastning, efterbehandling, datatræk, publicering og arkivering og er f.eks. yderst anvendeligt i universitets-, museums- og andre forskingsrelaterede sammenhænge, hvor mange personer spredt geografisk bidrager til database-arbejdet. Vi kan hurtigt og enkelt sætte selv ret komplekse databasesystemer op med avancerede datastrukturer og mange relationer. Desuden byder all Items på rige muligheder for avanceret brugerstyring, hvor nogle har adgang til noget andre til andet.

Data opbevares i den samme, robuste hostingløsning, der benyttes til alle vores systemer. Dette muliggør sikring af adgangen med SSL-kryptering, der tillader opbevaring af personfølsomme data som CPR-numre og medicin-recepter i systemet. Dette i fuld overensstemmelse med datatilsynets regler.

All Items kan både benyttes som adgangsbegrænset system eller som et mere åbent, hvor data danner grundlag for en præsentationshjemmeside, hvor offentligheden kan søge i indholdet.

All Items er en cloud-løsning, der udvikles, drives og hostes af Scalar Media. Det vil sige, at du som kunde ikke selv skal have installeret noget soft- eller hardware, ligesom du som kunde heller ikke skal afsætte tid og ressourcer til drift og vedligehold af dette udstyr. Løsningerne kan sættes op uden at skulle integreres i de i forvejen ofte meget store og komplekse universitets- og museumshjemmesider. Løsningen kan benyttes, sålænge der er behov for det, hvorefter alle data let kan trækkes ud som XML-filer og eksempelvis arkiveres i et helt andet, eksisterende system.

Kontakt

Scalar Media I/S
Nordre Frihavnsgade 88, 1.th.
2100 København Ø.
Denmark

Telefon:
tel:+45 60 24 81 09

Fax:
+45 35 42 88 08

Email:
info@scalarmedia.dk

Bank:
Nordea A/S Roskilde Afd.
Algade 4, 4000 Roskilde, Denmark