Skip to main content
Forhandler af Renishaw, Montech og Montratec
i Danmark
Mere end 20 års erfaring i at skabe
tilfredse kunder

Forhandler af Renishaw, Montech og Montratec


Vi har 20 års erfaring med at skabe tilfredse kunder

Leder du efter en forhandler af Montech, Renishaw og Montratec? Hos Fron-Tech ApS er vi leverandør af Renishaw, Montech og Montratec til virksomheder i hele Danmark. Vores kontor og lager ligger på Holcks Plads 10 i Brønshøj.

Vi har over 20 års erfaring med at skabe tilfredse kunder. Vores vision er at levere innovative produkter af højeste kvalitet, men også at sørge for, at vores kundeservice altid ligger i top. Dermed sikrer vi, at kunderne får den bedste oplevelse, og at vi lever op til alle deres krav.

Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger

Vores produkter anvendes inden for mange forskellige brancher. Vi tilbyder blandt andet udstyr til CNC-kalibrering samt til kontrol af emner, maskiner og værktøjer. Derudover leverer og optimerer vi transportbånd til produktionslinjer. Her gør de hverdagen langt nemmere og produktionen mere effektiv inden for mange typer erhverv.

Vi har stor ekspertise som:

  • Forhandler af Montech
  • Forhandler af Renishaw
  • Forhandler af Montratec

Vi har stor ekspertise som:

Vi har et kompetent og erfarent team, der sætter en ære i at hjælpe kunderne med at finde de bedste løsninger gennem professionel rådgivning.

Det sker som erfaren leverandør af Montech, Renishaw og Montratec. Samtidig sætter vi en ære i at levere og montere vores produkter samt at sikre, at alt virker, som det skal.

Kontakt din forhandler af Renishaw, Montratec og Montech

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder som leverandør af Montratec, Montech og Renishaw. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med et konkret problem eller behov.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til din forhandler af Montratec, Renishaw og Montech for at aftale videre.

RENISHAW


Måleprober til målemaskiner (CMM) og til bearbejdningsmaskiner(MT). Optiske- og magnetiske enkodersystener. Tilstandskontrol og kalibereing af CNC-styrede maskiner. 3D metalprint maskiner med 1 eller flere lasere

Mere end
20
Års erfaring
GRUNDLAGT I
1999
I BRØNSHØJ

Vi har stor ekspertise som:

  • Forhandler af Montech
  • Forhandler af Renishaw
  • Forhandler af Montratec

Kontakt os for nærmere info


Fron-Tech ApS er eneforhandler i Danmark af Renishaw målesystemer, Montech automationskomponenter og Montratec transportsystem til internlogistik i produktionen. Alle vores produkter er gennemtestede og af højeste kvalitet, så du er sikker på altid at investere i et produkt, der virker som det skal.

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad Fron-Tech ApS kan gøre for dig, er du velkomment til at tage kontakt til os på 20 27 69 33. Du kan også sende os en mail til ft@fron-tech.dk, hvor vi med glæde besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

Skriv til os her


    • “Er aldrig blevet skuffet. Der bliver leveret til tiden, prismæssigt fornuftigt og gennerelt bare nogle dejlige mennesker at omgås”

      TONNY THOMSEN, Regnskab