Selmatec A/S

Værkstedsindretning og lagerinventar til industri

Selmatec A/S

Værkstedsindretning, lagerinventar, værkstedsinventar, værkstedsvogn og skuffeskabe

Hos Selmatec A/S tilbyder vi professionel værkstedsindretning og salg af værkstedsinventar og lagerinventar. Vi har beliggenhed i Lynge nær Farum. Vi arbejder på kunder i hele Nordsjælland og resten af Danmark.

Vi er en af de førende virksomheder inden for inventar, køle-/ smøremidler samt udstyr til industrien i Danmark. Vi blev grundlagt i 1987, og vores produkter bliver hovedsageligt fremstillet i Schweiz, Tyskland og Frankrig, hvilket er ensbetydende med højeste kvalitet og 100% leveringssikkerhed.

Selmatec A/S har værksted i Lynge på Sjælland; men er landsdækkende med vores store know-how og kompetente sælgere – som altid står til rådighed for dig.

Værkstedsinventar i høj kvalitet

​Ønsker du at få udstyret din virksomhed med værkstedsinventar og værkstedsindretning i høj kvalitet, er vi de rette til opgaven. Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, da vi tager enhver opgave alvorligt. Vi er derfor en seriøs leverandør til den danske maskinindustri, sundhedssektoren og andre offentlige instanser

Vi kan derfor repræsentere disse brands:

​Kompetent rådgivning inden for værkstedsindretning

Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i forhold til at vælge de helt rigtige løsninger til din virksomhed. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder, og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Lad os varetage din værkstedsindretning, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Alt bliver udført til perfektion, da vi er kompetente helt ud til fingerspidserne.

Kontakt os for at høre, hvad værkstedsindretning og det rette værkstedsinventar kan gøre for dig og din virksomhed. Ring på telefon (+45) 48 18 90 33 eller skriv til post@selmatec.dk.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os for at høre, hvad værkstedsindretning og det rette værkstedsinventar kan gøre for dig og din virksomhed. Ring på telefon (+45) 48 18 90 33 eller skriv til post@selmatec.dk.

Kontakt os i dag