En karriere i Flextek

Vil du føre dine ideer ud i livet og være med på den seneste teknologi inden for CNC-styrede maskiner og automation? Så er Flextek stedet, hvor du virkelig kan sætte dit præg og gøre en forskel.

Hos Flextek stræber vi efter at være en spændende og udfordrende arbejdsplads. Medarbejdernes viden og engagement er grundstenen i Flextek. Derfor er vores mål at hjælpe medarbejdere til at opnå deres fulde potentiale, hvilket vil forstærke tilfredsheden på jobbet samt værdien i Flextek. Dette mål opnår vi ved at tilbyde vores erfarne såvel som nye medarbejdere en løbende personlig og professionel udvikling gennem uddannelse og intern træning. Alle vores medarbejdere er støttet i, og forventes at tage ansvar i deres job.

Flextek A/S søger ofte nye talentfulde medarbejdere med en innovativ indstilling, som kan bidrage til kulturen i organisationen.

Se vores ledige stillinger her:

 

Flextek er en virksomhed i udvikling. Derfor er vi altid interesseret i at tilknytte yderligere kompetencer til vores team. Send gerne en uopfordret ansøgning, som fortæller hvad du kan bidrage med til Flextek – Vi ser frem til at modtage den.