Teknovation Logo






 

Se PSBB-linje hos Prima på EuroBLECH

  • Prima Power viser PSBB-linje på denne uges EuroBLECH i Hannover.

21. oktober 2024, kl. 16:22 

En fuldt integreret fremstillingslinje med stans, udskæring og buk er opstillet på Prima Powers stand på EuroBLECH 2024, der åbner tirsdag morgen, og løber til og med fredag den 25. oktober i Hannover.


Prima Powers kombinerede PSBB-linje er et af flere omdrejningspunkter på den italiensk-finske producents markante stand på EuroBLECH 2024, der løber 22. til 25. oktober i Hannover.

Linjen vil ugen igennem behandle blanke plader fuldautomatisk til fuldt færdige emner. PSBB er således en sammentrækning af Punching; Shear; Buffering; Bending, oplyser Prima Powers Denmarks salgschef Erik Rosenstand, som er klar til at vise løsningen for interesserede danske besøgende de kommende fire dage.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Man finder Prima Power i Hal 12, og vil her ved PSBB-linjen blive introduceret for hvorledes den giver øget kapacitet ved færre mandetimer og flere maskintimer ved ubemandet drift, hvorved man opnår højere produktivitet og kortere leveringstid for produktændringer, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Desuden kan man fjerne opsætningstiden, der er praktisk talt nul, grundet hurtige, automatiske materialeskift, fremhæver Erik Rosenstand, der desuden påpeger, at det er et automatisk informationsflow fra programmering til produktionsrapportering, og dermed fuld transparens i løsningen.

Side om side med linjen viser også flere Stand Alone-maskiner i drift fra produktprogrammet, herunder Platino 2D-fiberlaserskæremaskine og BC e SmartPlus-panelbukker.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik