Teknovation Logo



 

D-mærket er blandt 36 spændende konferenceemner

  • Der er i alt 36 konferenceindlæg at vælge imellem over de tre dage på AUTOMATIK 2024. (Foto: MCH/Lars Møller)

4. september 2024, kl. 09:58 

10. til 12. september er der i Brøndby rig lejlighed for at tage del i en stribe spændende konferencespor i relation til årets samling inden for industriel automation. Hør blandt andet om D-mærket, spændende robotteknologicases, AI og cybersikkerhed.


Repræsentanter fra D-mærket hører til de mange indlægsholdere på AUTOMATIK 2024-eventet, som ud over næsten 150 udstilleres stande også byder på tre dage med samlet 36 spændende konferenceindlæg.

Chefkonsulent Majken Prip, D-mærket, har valgt overskriften 'NIS2: Kom i gang med D-mærket' til sit indlæg, hvor hun blandt andet vil gå i dybden med NIS2-krav. Direktør Mikael Jensen, direktør, D-mærket, udtaler om indlægget:

"I indlægget stiller vi skarpt på, hvilke krav NIS2 stiller til cybersikkerhed - for eksempel den praktiske betydning af kravene for organisationen, ledelsen og medarbejderne. Samtidig giver vi en introduktion til, hvordan D-mærket og dets selvevalueringsværktøj kan hjælpe virksomhederne i gang med at højne IT-sikkerheden og efterleve minimumskravene i direktivet," siger Mikael Jensen, og uddyber:

- D-mærket tilbyder virksomheder at danne sig et overblik over deres cybersikkerhed. Gennem en selvevaluering bliver de klogere på, hvor de skal sætte ind for at styrke cybersikkerheden og potentielt leve op til NIS2. Består virksomheden et tilsyn, kan den opnå konkurrencefordele ved at bevise over for kunder, samarbejdspartnere og omverdenen, at den arbejder aktivt med cybersikkerhed".

Mikael Jensen fremhæver, at mens Danmark hører til de mest digitaliserede samfund, så følger sikkerheden ikke altid trop, hvorfor det i hans optik er nødvendigt at hæve det sikkerhedsmæssige bundniveau på tværs af samfundet - særligt hos de små og mellemstore virksomheder, der ifølge direktøren kan profitere af den overskuelighed, som D-mærket tilbyder.

I løbet af D-mærkets indlæg indtager også Peter Larsen, administrerende direktør i den DTU-baserede startup Phlit, scenen og giver en førstehåndsberetning om processen henimod at blive D-mærket - en beretning i øjenhøjde om arbejdet i praksis og forretningsværdien af det.

Foruden D-mærket byder AUTOMATIK 2024 også på indlæg ved blandt mange andre Microsoft, Nvidia, LEGO System og Novo Nordisk.

Se hele konferenceprogrammet ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik