Teknovation Logo
robot

 
  • Tentoma har aktuelt installeret en RoRo StretchPack-pakkemaskine til indpakning af isoleringsplader hos græske Unisol.

26. juni 2024, kl. 11:48 

Isoleringsplade-pakkemaskine

Maskinbyggeren Tentoma A/S har aktuelt installeret en RoRoStretchPack-pakkemaskine til indpakning af isoleringsplader hos Unisol SA i Grækenland. Maskinen indpakker isoleringspladerne vandret i en strækhættefilm, der forsegles i begge ender, hvilket giver en 100 procent vandtæt indpakning.


Unisol i græske Patras har fået leveret en RoRoStretchPack-pakkemaskine, som skal anvendes til 6-sidet indpakning af EPS-isoleringsplader(ekspanderet polystyren).

Maskinen er udstyret med en ”skubber” på indføringsbåndet, som giver hurtig og stabilindpakning af isoleringsplader i forskellige længder. I forbindelse med indpakningen, bliver den UV-blokerende strækhættefolie svejset i begge ender, så de indpakkede isoleringsplader er beskyttet mod støv, fugt og UV-stråler, indtil de pakkes ud på byggepladsen. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


RoRoStretchPack er en filmbesparende indpakningsteknologi, der anbefales til forseglet indpakning af større produkter, ruller, byggematerialer og lignende.

Med RoRoStretchPack er det således muligt at indpakke et produkt vandret i en aflang hættestrækfolie, som forsegles100 procent vandtæt i samme arbejdsgang.

Pakketeknologien er udviklet af Tentoma, og baseret på erfaringer med vertikal indpakning med strækhættefolie. Tentoma, der er beliggende ved Sønderborg, installerer og servicerer RoRoStretchPack-pakkemaskiner globalt. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik