Teknovation Logo
robot

 
  • FORCE Technology har bistået Sensemakers inden for blandt andet lasersvejsning, så deres sensorbåd kunne produceres optimalt.

17. juni 2024, kl. 07:18 

Lasersvejsning muliggør at sensorbåd fungerer i udfordrende miljø

Sensemakers fik ved hjælp af FORCE Technology-rådgivning inden for blandt andet lasersvejsning, produceret deres sensorbåd, så den nu kan foretage målinger af havmiljøet, selv under udfordrende vejrforhold.


Tech-startup'eren Sensemakers fra Bornholm har testet avanceret teknologi til lasersvejsning ved FORCE Technology, hvor iværksættervirksomheden også fik en hånd med dimensioneringen, så man nu er klar til at sætte kurs mod en opskalering.

Således kan en lille ubemandet sensorbåd, der kan måle havmiljø nu stævne ud. Sensorbåden er fremstillet i rustfrit stål, og drives af en elektrisk motor med tilhørende batteripakker som gør, at den kan sejle mellem 60 og 80 kilometer om dagen, og her fortage målinger af vandkvalitet og biodiversitet omkring vindmølleparker, selv under udfordrende forhold.

CEO Søren Femmer Jensen, Sensemakers, roser samarbejdet med FORCE Technology:

”Jeg kan kun anbefale, at man som iværksætter søger ud og får noget ekspertrådgivning inden for de domæner, hvor man ikke har nok [kompetencer]. Det vil jo sige, at man kan få certificeret ting og få noget vished for, at de beslutninger, som du træffer i dag, også er gode nok om tre år,” forklarer Søren Femmer Jensen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik