Teknovation Logo
robot

 
  • Der var god interesse for live-demonstrationerne på førstedagen af eventet i Middelfart.

12. juni 2024, kl. 07:24 

Vellykket første dag i Middelfart

Valk Welding Nordic afholdte tirsdag førstedagen af årets åbent hus-arrangement ved domicilet i Middelfart. Eventet, der varer til og med torsdag klokken 16, byder blandt andet på ARP-softwaren ArcNC, der ifølge producenten er på vej til at tage emneprogrammeringen til et helt andet niveau for mindsket kompleksitet.


Med omkring 80 tilmeldte gæster har den nordiske afdelig af robotsvejsespecialisten Valk Welding i denne uge dækket op for at kunne demonstrere det seneste sene i virksomhedens godt et år gamle lokaler i Middelfart.

På plads på åbningsdagen var ud over en række branchefolk fra nær og fjern også repræsentanter fra ledelsen i Holland i form af virksomhedens CTO Adriaan Broere, CCO Peter Pittomvils og medejer og del af ejerfamilien Reinoud Valk.

Over åbent hus-dagene giver den nordiske/danske afdeling således de besøgende mulighed for opleve virksomheden opgraderede nordiske anlæg, møde kolleger personligt og deltage i workshops og demonstrationer.

Nærmere bestemt vil specialisten inden for automatiseret svejsning demonstrere Panasonics Next Generation Robot og Welding G4 Controller, hvilket er den første fremvisning i Norden.

Ved eventet præsenteres også mulighederne med den seneste teknologi til offlineprogrammering med programmet ArcNC live, der lover meget spændnde muligheder for produktivitetsforbedringer gennem brug af maskinlæring/AI.

Endvidere bliver der foretaget live-demonstrationer af det adaptivetive kamerasystem ARC-EYE, som producenten har et verdenspatent på.

Ud over diskussionen af tekniske temaer og deltagelse i demonstrationer er der også en bid mad og en drink til de besøgende, der serveres fra en til lejligheden indhyret foodtruck.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik