Teknovation Logo
robot

 
  • Amadas aktuelt lancerede elektriske kantpressemodel EGB-ATCe.

4. juni 2024, kl. 16:32 

Amada klar med elektrisk kantpresse

EGB-ATCe hedder en aktuel fuldelektrisk kantpresse fra Amada, med opgraderet fuldautomatisk ATC-værktøjsveksler, særligt udviklede servodrev og elektrisk bomberingssystem, samt et netop udviklet tredobbelt baganslag med AR-teknologi.


Japanske Amada, der er direkte repræsenteret i Danmark, gennem eget salgs- og serviceselskab i Horsens, introducerer nu EGB-e-serien, som er en fuldelektrisk, intelligent og funktionel bukkemaskine.

EBG-ATCe er udviklet med samme automatiske værktøjsveksler, der også anvendes af HG-ATC og HRB-ATC, og sikrer derved produktivitet med højt emne-output selv med mindre erfarne operatører, fremhæver producenten, da den re-designede ATC er med en kapacitetsforøgelse på 30 procent og en maksimal matrice med V-størrelse på 50 millimeter i stedet for 40 millimeter. Disse forbedringer er blevet foretaget, samtidig med at maskinens fodaftryk er reduceret.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


EGB-ATCe er også forsynet med et netop lanceret servodrev og elektrisk bomberingssystem, et særligt tredobbelt baganslag med AR-teknologi, der for første gang er medstemmestyring og en videreudvikling af Amada-vinkelmålingsteknologi.

Maskinen er med den ligeledes aktuelle AMNC 4ie-maskinstyring, som centraliserer og integrerer styringen af alle de tilføjede løsninger for produktivitet.

For at sikre, at maskinen er nem at betjene for dem med mindre erfaring, er det afgørende at automatisere alle mulige processer og forenkle eventuelle manuelle processer. Af den grund har Amada udviklet offline programmeringspakken VPSS 4ie BEND, som automatisk laver bukkeprogrammet, baseret på det korrekt udfoldede emne, så operatøren kan bukke det uden behov for nogen manuel justering, som styres autonomt af maskinen selv gennem den nye og hurtigere vinkelmåler Bi-SII. Vinkelmåleren sørger for at kompensere for positionen af over- og undervangen og opnår derved stor bukke nøjagtighed. Bukkevinklen vises på tablet-HMI'en, som altid er placeret foran operatøren, hvilket gør det muligt for dem straks at bekræfte nøjagtigheden af emnet uden at spilde tid med den manuelle inspektion.

Bomberingssystemet er fuldt elektrisk og dynamisk med asymmetrisk styring. Det betyder, at der kan anvendes forskellige korrektioner på venstre og højre side af undervangen, hvilket gør det muligt at opretholde vangernes parallelitet, selv når der bukkes i en forskudt position, uanset forholdet mellem V-sporet og materialetykkelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik