Teknovation Logo
robot

 
  • FIM-processen gør det muligt at fremstille nye produkter med avancerede geometrier eksempelvis gevind lynhurtigt, fremhæves det.

26. november 2019, kl. 16:57 

I dybden med 3D-printede sprøjtestøbeforme

Den 11. december holder Teknologisk Institut i samarbejde med Dansk AM Hub et gratis seminar om sprøjtestøbning ved brug af 3D-printede forme, 3DPIM.


Dansk AM Hub og Teknologisk Institut inviterer onsdag den 11. december til et gratis eftermiddagsseminar hos Teknologisk Institut i Taastrup.

PÅ dagen vil det være muligt at opleve en række virksomhedscases, der har gjort brug af Freedom Injection Molding (FIM) samt få en rundvisning med fremvisning af 3D-printeren, hvor deltagerne kan se eksempler på printede emner.

"3D-print-området er under stor udvikling lige nu, og det går stærkt. Det giver nogle nye, spændende muligheder for industrien med en teknologi, der også kan bruges til produktion af sprøjtestøbeforme," udtaler uddannelseskonsulent i Plastindustrien og sekretær for Sprøjetestøbesektionen, Jo Dietrich, i forbindelse med arrangementet.

Med 3D-print sprøjtestøbeforme kan der fremstilles nye emner i de bedste materialer hurtigere og friere. Formene opløses efter emnerne er sprøjtestøbt, hvorved emnerne frigøres.

CEO i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen, byder velkommen på dagen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik