Teknovation Logo
robot

 
  • Fremstillingen af det færdige emne sker ved hjælp af sprøjtestøbeprocessen, hvilket ofte giver bedre emneegenskaber end, hvis emnet blev produceres additivt, fremhæver Addifab.

28. maj 2019, kl. 07:15 

Temadag om Freeform Injection Molding

Plastindustriens Maskinsektion inviterer til sommermøde og temadag om Freeform Injection Molding hos Addifab 20 maj.


AM-teknologi, også kaldet 3D print, fylder mere og mere i industrilandskabet, nyhederne og vores produkter. Det er også dette, der vil være i fokus, når Maskinsektionens indbyder til sommermøde d. 20 juni, fremhæver Plastindustrien.

Nærmere bestemt er der tale om et besøg hos virksomheden Addifab, der har udviklet en ny additiv fremstillingsteknologi med stort potentiale i form af Freeform Injection Molding.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


DE 3D-printede, opløselige engangsindsatser til sprøjtestøbeværktøjer kan anvendes som en måde at producere prototyper og mindre serier af emner. De færdige emner bliver udført i det korrekte materiale, hvilket ikke altid er muligt med 3D print, lyder det fra Addifab.

Firmaet har også udviklet en serie avancerede resinprodukter, der er den væske, som anvendes til fremstilling af emnerne. Lasse Staal fra Addifab viser rundt og demonstrerer virksomhedens teknologi, fremhæves det.

Eftermiddagen byder på besøg hos virksomheden J. Krebs & Co, der producerer sprøjte- og blæsestøbte plastemner. Virksomheden samarbejder med Addifab om freeform injection molding og vil gøre deltagerne klogere på den sprøjtestøbetekniske del af processen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik