Teknovation Logo
robot

 
  • LEGO-koncernens øverste chef, CEO Niels B. Christiansen, er naturligt godt tilfreds med væksten i første halvdel af 2024. (Foto: LEGO)

28. august 2024, kl. 09:25 

To-cifret LEGO-vækst på både top- og bundlinje

LEGO-koncernens omsætning voksede i første halvdel af året 26 procent til 8,1 milliarder kroner, som følge af stærk toplinjevækst samtidig med en planlagt forøgelse af omkostningerne til strategiske initiativer. Periodens resultat steg 16 procent til 6,0 milliarder, viser regnskabet for første halvår af 2024.


LEGO-koncernen opnåede to-cifret vækst både på top- og bundlinje, da man voksede markant hurtigere end legetøjsmarkedet generelt og dermed vand markedsandele fra nytår til og med 30. juni.

Toplinjevæksten var drevet af stærk efterspørgsel efter virksomhedens store og alsidige produktportefølje særligt i Amerika og Europa, samt veludført eksekvering på alle markeder. Samtidig fortsatte LEGO Koncernen med at øge omkostningerne til strategiske initiativer for at sikre kort- og langsigtet vækst, fremhæver koncernens CEO Niels B. Christiansen.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han er naturligt meget tilfreds med de stærke resultater i første halvår. Og han understreger, at den leverede vækst på top- og bundlinjen er sket samtidig med at virksomheden gjorde betydelige fremskridt med at øge mængden af bæredygtige råmaterialer, der anvendes i produkterne.

Koncernens omsætning steg de første seks måneder med 13 procent til 31,0 milliarder mod 27,4 milliarder i første halvår 2023. Forbrugersalget voksede med 14 procent, hvilket var betydeligt mere end legetøjsindustrien som helhed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik