Teknovation Logo
robot

 
  • Anført af direktør Jens Thor Hansen tog Engel Danmark-teamet fredag imod de mange gæster ved 50 års-jubilæumsfestlighederne i Solrød.

19. august 2022, kl. 13:08 

Festlig 50 års-fejring hos Engel

Fredag var dagen oprunden, hvor det endeligt var tid til at fejre Engel Danmarks 50 års jubilæum. Den egentlige dato blev rundet i årets start, men fejring var der forhindret af Covid-19-restriktioner, og derfor blev det udskudt til 19. august, og dermed en varm sommerdag i Solrød.


Straks fra start ved jubilæumsfejringen hos Engel Danmark i Solrød var der fredag formiddag flot fremmøde - både fra repræsentanter fra plastindustriens større brugervirksomheder såvel som en række af de mindre plastvirksomheder, der er brugere af østrigske Engels-sprøjtestøbemaskiner.

Og mens de kunne nyde lidt godt til hals og gane, var der løbende samtaler ved showroomets tre sprøjtestøbemaskiner, der til lejligheden alle var forsynet med det særlige Engel Danmark 50 års-jubilæumslogo; dels en e-mac 100 og dertil en Victory 50 og en Victory 160, så der var noget målrettet flere segmenter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt dagens mere end 100 fremmødte var også en delegation fra det østrigske ejerfamliie, anført af Stefan Engleder i spidsen for at lykønske det danske datterselskab, der iøvrigt var det første Engel etablerede uden for Østrig, da man indledte rækken af salgs- og serviceselskaber.

Sideløbende var der mange, der benyttede chancen til at netværke på tværs af de fremmødte plastvirksomheder, og således var der dagen igennem en levende summen i showroomet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik