Teknovation Logo
robot

 
  • Igus' fabrik i Køln er bygget til fleksibel produktion.

30. september 2020, kl. 07:14 

Oplev Igus' produktion i Tyskland

Plastindustrien inviterer på to-dages studietur til Düsseldorf i Nordrhein-Westfalen den 17. til 19. marts næste år med besøg hos virksomhederne Igus, Ford og Henkel.


Med forskellige oplæg og god tid til netværk inviterer sprøjtestøbesektionen under Plastindustrien nu på to-dages studietur til Düsseldorf i Nordrhein-Westfalen.

Turen er skemalagt til den 17. til den 19. marts næste år, og byder på virksomhedsbesøg hos Igus, Ford og Henkel.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det første besøg hos Igus vil vise en virksomhed, der er fremme i skoen med automatisering og innovation, og som sprøjtestøber emner eksempelvis med genanvendt plast i fokus.

Virksomheden har netop investeret dét, der svarer til omkring 35 millioner kroner i virksomheden Mura Technology, der genanvender plastaffald inden for 20 minutter med såkaldt Catalytic Hydrothermal Reactor-teknologi.

Koncernen med hovedkvarter og produktion i Køln oplevede mellem 1985 og 2018 en vækst i ansatte fra 40 til 3500 medarbejdere gennem succesfuld produktion og salg verden over af gear, kæder og kabler i polymermaterialer med mere.

Derefter går turen til automobilproducenten Fords produktion, ligeledes i Köln, som arrangørerne betegner som er en af de mest effektive og produktive fabrikker i den europæiske bilindustri, og hvor op til 350.000 Ford Fiesta kører af samlebåndet hvert år.

Til sidst går turen forbi Henkel, der producerer emballage og fremhæver at være front i forhold til den cirkulære økonomi.

Endelig bliver der, ifølge arrangørene, god tid til at netværke ved en middag, hvor der vil være oplæg fra ”Invest in NRW” ved Head of Business Unit UK, France, Italy & Nordic Countries, Dagmar Wülknitz, samt fra Eric Wallner, Project Coordinator Knowledge Management, Trade Fairs & International Affairs.

Som det sig hør og bør, forbeholder arrangørene sig ret til ændringer i programmet ikke mindst på baggrund af den aktuelle COVID19-udvikling.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik