Teknovation Logo
robot

 
  • Arrangementet bliver naturligvis gennemført under hensyntagen til de gældende myndighedsanbefalinger for at minimere coronasmitte, oplyser arrangørene.

3. september 2020, kl. 15:26 

Fremtidens bæredygtige plastemballage

Når årets FoodTech-messe i Herning åbner den 29. september, inviteres der for første gang til halvdagskonferencen ’Fremtidens bæredygtige plastemballage’.


Med indlæg fra Arla Foods, Faerch, SKY-LIGHT, AVL A/S, Københavns Kommune og BEWi Synbra løber konferencen ’Fremtidens bæredygtige plastemballage’, som Plastindustrien er medarrangør af. 19 september af stablen i MCH Messecenter Herning.

Ved begivenheden, der er en del af FoodTech-messen fra 29. september til 1. oktober arrangeret af MCH A/S, er der således et ekstraordinært fokus på plastemballage.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Plastindustriens miljøpolitiske chef Christina Busk, der er blandt oplægsholderne, påpeger, at arrangementet vil dele en masse konkret viden om, hvordan hele værdikæden kan fremme den grønne

Alle oplægsholderne har nemlig stor praktisk erfaring med at sikre, at emballager bliver designet og håndteret mere bæredygtigt. Det er en dagsorden, der rykker utroligt meget i Danmark i øjeblikket, men som skal yderligere op i tempo, hvis vores høje ambitioner skal infries. Konferencen skal sålede inspirere endnu flere til at prioritere den grønne omstilling, uddyber hun.

Konferencen er opbygget i de tre moduler: Designguide for plastemballage, den grønne plastemballage og sorterings og genanvendelsesmuligheder.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik