Teknovation Logo
robot

 
  • Webinaret er rette mod landets studerende, ingeniører, designere og andre med interesse for plastmaterialers egenskaber, fremhæves det.

27. august 2020, kl. 14:28 

Funktionelle overflader der overrasker

Ved et webinar arrangeret af Plastindustrien mandag den 7. september er det muligt at blive klogere på funktionelle plastmaterialer og overflader med overraskende egenskaber. 


Ved webinaret ‘Funktionelle plastmaterialer med overraskende egenskaber’ mandag den 7. september fra kl. 14 til 15 kan intereserede få et indblik i funktionelle plastmaterialer og overflader med overraskende egenskaber, meddeler brancheorganisationen Plastindustrien.

Materialerne er med i studiet til en gennemgang, der byder på masser af materialeinspiration og -demonstration gennem små eksperimenter, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Indlægsholderne på dagen er ejer af Futation og MaterialSampleShop, Erik Haastrup Müller, og innovationskonsulent i Plastindustrien, Rasmus Grusgaard.

Blandt andet introduceres materialer og overflader, der kan manipulere lys, forhindre bakterievækst, absorbere væske, rense luften, skabe varme, registrere bevægelse, absorbere slag og stød, lede elektricitet og meget andet, oplyses det. 

Hertil vil de også se på forskellige nye materialer med en mere bæredygtig profil.

Materialerne er med i studiet, hvor de to vil demonstrerer nogle af egenskaberne ved hjælp af små eksperimenter, og så vil der være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik