Teknovation Logo
robot

 
  • I 2019 kunne Inter Primo A/S fejre 60-års jubilæum, og nu kan ejerne også fejre, at det blev et rekordår for salg og bruttoindtjening.

4. maj 2020, kl. 09:32 

Runder milliard med fart på

Hos plastvirksomheden Inter Primo med hovedsæde i København fortsætter produktionen indtil nu ufortrødent. Desuden kan firmaet fejre, at omsætningen på koncernniveau i 2019 for første gang rundede én milliard kroner.


Specialisering, digitalisering samt nye opkøb er de primære årsager til, at plastkoncernen med moderfirmaet Inter Primo A/S, der har produktionsvirksomhed i otte lande herunder hovedkontor og 150 ansatte i Danmark, sidste år rundede én milliard kroner i omsætning, samt en rekordhøj bruttofortjeneste på 252 millioner kroner.

Det fremhæver virksomhedens direktør, Claus Tønnesen, ifølge brancheorganisationen Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derudover oplyser han, at produktionen indtil nu er fortsat ufortrødent, dog med forventninger om en vis nedgang de kommende måneder grundet COVID-19-epidemien. I Kina har leveringer været forsinkede på grund af nedlukningen, men nu leveres der igen som normalt, påpeges det.

Eksempelvis har målrettede satsninger på områder som medico, off-shore, bygning- og lysindustrien med dedikerede specialist- og salgsteams, der arbejder internationalt, har været vellykkede. Såvel som tiltag til digitalisering og automatisering af produktionsapparatet, samt ikke mindst overtagelsen af Essentra i Holland, uddyber han.

Endelig fremhæver direktøren en meget stærk organisation med en diversificeret kunde-, markeds- og produktportefølje, der gør koncernen godt rustet til at håndtere effekterne af de aktuelle udfordringer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik