Teknovation Logo
robot

 
  • Også medarbejdere i plastbranchen kan have god gavn af kurset, vurderer uddannelseskonsulent i Plastindustrien, Jo Dietrich.

16. april 2020, kl. 17:01 

Fjernundervisning om bæredygtig produktion

Målrettet operatører i industrien skal et nyt AMU-fjernundervisningskursus nu klæde både medarbejdere og virksomheder bedre på til bæredygtig produktion, fremhæver brancheorganisationen Plastindustrien.


Det nye AMU-kursus er døbt ’Bæredygtig produktion’ og varer i to dage.

Det skal være med til at understøtte praksis i forhold til at hjælpe virksomheder med at nå FN’s Verdensmål om bæredygtige forbrugs- og produktionsformer samt miljøstandarder og -krav, fremhæver Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt handler det om at virksomheder og medarbejdere skal styrke kompetencerne inden for eksempelvis genanvendelse og energirigtig produktion.

Når kurset er gennemført, skal deltagerne således være i stand til at udvikle og fastholde bæredygtig adfærd og processer i produktion i forhold til emner som affaldssortering, genanvendelse, energirigtig produktion, håndtering af spild, reduktion af ressourceforbrug, overholdelse af miljøstandarder og -krav.

Efter nedlukningen af landets erhvervsskoler bliver kurset holdt som fjernundervisning. Det betyder, at deltagerne kan gennemføre kurset online, mens de sidder derhjemme eller på arbejdspladsen.

Læs mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik