Teknovation Logo
robot

 
  • VinylPlus-direktør Brigitte Dero: ”PVC-industriens rejse henimod bæredygtighed startede allerede for næsten 20 år siden.”

7. marts 2019, kl. 13:51 

PVC´s bæredygtighed til debat i Prag

Innovation er temaet på det syvende VinylPlus Sustainability Forum, der finder sted i Prag den 9. og 10. maj 2019. På konferencen vil repræsentanter fra hele PVC-værdikæden og andre interessenter mødes for at fremme PVC-industriens mål inden for den cirkulære økonomi.


VinylPlus Sustainability Forum, der næste gang holdes i Prag 9. og 10. maj er organiseret af VinylPlus, der er den frivillige aftale som den europæiske PVC-industri har indgået for at fremme bæredygtig udvikling af PVC.

Konferencen vil i år specielt stille skarpt på den rolle innovation kan spille, når det gælder sektorens evne til at levere fremtidig økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den to dage lange konference er en vigtig begivenhed for VinylPlus-medlemmer og deres interessenter. Deltagerne vil blandt andet få indsigt i, hvordan teknologiske innovationer, understøttet af digitalisering, kan ændre PVC-industriens tilgang til bæredygtig udvikling, fremhæver arrangørerne.

Udvalgte talere fra EU-kommissionen og Europaparlamentet, det tjekkiske miljøministerium og FN vil blive suppleret af NGO'er og repræsentanter fra den akademiske verden samt fra industrien. De vil alle fokusere på drivkraften bag innovation og bæredygtighed i plastindustrien.

De forskellige præsentationer vil på konferencen blive krydret med paneldiskussioner og interaktiv debat. Programmet omfatter emner lige fra PVC-produkternes konkurrencedygtighed til anvendelse af genbrugsmaterialer over produktdesign til hvordan byggesektoren tilpasser sig den digitale tidsalder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik