Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Pladebearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Lissmac lancerer seneste SBM-L Evo i Hannover

  • Topmodellen i tyske Lissmacs program SBM-L Evo er med, når producenten indtager EuroBLECH 2024-standarealet i Hannover til oktober.

16. september 2024, kl. 07:06 

Når der 22. til 25. oktober bydes inden for i messehallerne i Hannover til verdens førende pladebearbejdningsmesse; EuroBLECH 2024, er tyske Lissmac i år på plads med flere maskiner, herunder lancereingen af den seneste SBM-L Evo slibe-/afgratemaskine.


På EuroBLECH 2024 vil Lissmac være repræsenteret med maskinmodeller fra hele byggerækken, og dermed også lancere SBM-L Evo-rækken, hvor modellen SBM-L 1500 Evo bliver den største.

Og netop topmodellen vil blive demonstreret for de besøgende i dagene 25. til 28. oktober, fremhæver Lissmac, der i Danmark er repræsenteret ved AVN Pladeteknik A/S, Brøndby.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt de øvrige modeller på standen vil også være en slibe-/afgratemaskine indkørt med en automatiseringsløsning med cobot, der henvender sig til brugere med mindre emner, som ønsker en effektiv og sikker emnehåndtering ind og ud af slibe-/afgratemaskinen, fremhæver Lissmac.

Desuden præsenteres for første gang på EuroBLECH-messen samarbejdet med Kuhlmeyer, der blev indgået sidste år, og som betyder, at Lissmac er leveringsdygtig i 3D-bearbejdning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik