Teknovation Logo
robot

 
  • HRB-serien, der her er kommet på plads i Svendborg, kombinerer AMADAs hidtidige funktioner med et opdateret rammedesign. Kantpressen drives af et hydraulisk system med inverter til Start/Stop der optimerer strømforbruget og reducerer støjniveauet. Styringen tilbyder blandt andet en Lite-tilstand, der gennem en ny brugergrænseflade forbedrer brugervenligheden, forenkler og guider så enhver operatør kan køre maskinen som ekspert, fremhæver producenten.

26. august 2024, kl. 17:12 

HRB 50 ton kantbukker til Svendborg Erhvervsskole

Studerende ved Svendborg Erhvervsskole TECH EUD/EUX-smedeuddannelsen kan starte skoleåret med en kantbukker model HRB 50 ton med to meter bukkelængde, fremhæver leverandøren Amada Danmark A/S.


Ud over manuel håndtering af Amada HRB 50 ton-kantbukkeren kan de studerende på Svendborg Erhvervsskole TECH EUD/EUX-smedeuddannelsen nu hver især på deres computer desuden importere, optimere og designe emner og få illustreret et forhåndsbillede, før de bukker emnet på maskinen.

Erhvervsuddannelseschef Rikke Søgren Raisa, fremhæver ifølge Amada, at investering er et vigtigt skridt i skolens bestræbelser på at give eleverne de bedste forudsætninger for at udvikle deres færdigheder og kompetencer inden for moderne smedeteknik.

Aktuelt anvender 15 tekniske skoler i Danmark bukkemaskiner, pladesakse og laserskærere fra Amanda i undervisningen, fremhæver producenten.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik