Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

VDMA inkorporerer CERATIZIT CO2e-beregningsmodel i udkast til standard

  • Her får CERTIZIT overrakt prisen i kategorien 'Prosperity' ved Sustainability Awards 2024 IMS Luxembourg.

4. oktober 2024, kl. 15:46 

CERATIZIT modtog en pris i kategorien 'Prosperity' ved Sustainability Awards 2024 IMS Luxembourg. I den forbindelse meddelte hårdmetalværktøjsproducenten at virksomhedens model for at udregne Product Carbon Footprint er blevet tilføjet udkastet til en VDMA-standard på området.


Den tyske brancheforening VDMA har, ifølge CERATIZIT, valgt at føje virksomhedens model for at udregne Product Carbon Footprint, PCF, til organisationens udkast til en PCF-standard i relation til Precision Tools i kategoerien for skærende værktøj.

Nyheden fremhæver hårdmetalværktøjsproducenten i forbindelse med tildelingen af en pris i kategorien 'Prosperity' ved Sustainability Awards 2024 IMS Luxembourg.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Baggrunden for VDMA's PCF-standardiserigsarbjede er, at en harmonisering af beregningsmetoder og sammenligning af resultater har været vanskeligt at føre ud i livet for industrivirksomhederne selv.

Generiske standarder er grundlaget for PCF-beregninger, men de er ofte ikke tilstrækkelige på grund af manglende specificationer for maskin- og anlægsteknik.

For at imødekomme udfordringerne arbejder VDMA Precision Tools sammen med forskellige medlemsvirksomheder om at udvikle en industristandard for PCF-beregninger for præcisionsværktøjer.

Arbejdet skal gøre det muligt at beregne drivhusgasemissioner i henhold til Cradle-to-Gate-tilgangen (Scope 1 + Scope 2 + Scope 3 Upstream), konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik