Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Fire industriteknikerlærlinge fundet til Texas-ophold

  • Fra venstre er det her Signe Elsberg Martinek, Simon Lykke Andersen, Mathias Bak Henriksen, Hans Jacob Bernth Nielsen, som er udpeget som de fire lærlinge, der til maj kan sætte kursen mod Texas og oplæring hos Lockheed Martin i seks uger. (Foto: Industriens Uddannelser)

4. oktober 2024, kl. 13:36 

De fire industriteknikerlærlinge, som til maj rejser til Texas, hvor de skal i oplæring hos den amerikanske flyproducent Lockheed Martin er netop offentliggjort.


Hans Jacob Bernth Nielsen, der er lærling hos RM Fintech A/S, Mathias Bak Henriksen, lærling fra OJM A/S, Simon Lykke Andersen, Steel Products/Aage Østergaard A/S samt Signe Elsberg Martinek, Unika Danmark A/S, er udpeget til at sætte kursen mod Texas og oplæring hos Lockheed Martin, meddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg, MI, der hører under Industriens Uddannelser.

MI er ansvarlig for oplæringsopholdet og udsendelsen af lærlingene, som kan se frem til et spændende og lærerigt seks ugers oplæringsophold i Texas hos Lockheed Martin, der er kommet på plads gennem producentens samarbejde med Multicut A/S, Vildbjerg.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De fire udpegede industriteknikerlærlinge kan nu begynde at glæde sig til maj, hvor de påbegynder seks ugers oplæring på Lockheed Martin i Texas, og dermed får et unikt indblik i fremstillingen af F-35-kampflyet.

"Det er en oplevelse og en unik mulighed for de fire lærlinge, der er udvalgt til at komme afsted. Parterne arbejder i fællesskab gennem MI på, at flere kommer til udlandet med deres erhvervsuddannelse, og det, håber jeg, kan inspirere andre til at blive faglært med de muligheder, det bringer med sig," siger MI-formand Peter Faber, der også er forbundssekretær i Dansk Metal.

De danske lærlinge har et højt fagligt niveau, og det er grunden til at lærlingesamarbejdet består, lyder det fra DI's MI-ansvarlige, vicedirektør Signe Tychsen Philip, der også er MI-næstformand:

"Det giver indsigt og udsyn at prøve kræfter med sit fag i et andet land. Den viden, lærlingene bringer med hjem fra udlandet, er helt uvurderlig. At en virksomhed som Lockheed Martin fortsat har lyst til at have et lærlingesamarbejde med Danmark som eneste land, siger noget om det niveau, de danske industriteknikerlærlinge kommer med," siger Signe Tychsen Philip. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik