Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Lancerer Aluline Micro med DLC-coating og små tolerancer.

  • Mikrofræserne fra AluLine-serien komme med (1) Hjørnefas, (2) Torus, og (3) fuld radius. AluLine – Tolerancerne er ned til 3 my-meter ved 0,2 mm diameter, så der er lidt at give af, når de arbejder inden for højpræcisionsområdet. Det sikres blandt andet ved hjælp af et fire mm værktøjsskaft, der også er egnet til krympeadaptere og dermed samtidigt sørger for optimale rundløbskvaliteter og ikke mindst for de højeste konturkvaliteter på emnet, fremhæves det.

23. september 2024, kl. 16:46 

CERATIZIT har introduceret Aluline Micro i septemberkataloget, der kommer med de seneste muligheder for bearbejde mindre emner til industrier som medicinal og smartphones, fremhæver hårdmetalværktøjproducenten.


Med stigende efterspørgsel på mindre arbejdsemner, ansporet af alt fra fremskridt inden for medicinsk teknologi til behovet for slanke smartphone-designs og sofistikerede urkomponenter fremhæver CERTIZIT de seneste muligheder med den i septemberkataloget præsenterede Aluline Micro-serie.

Den er således udviklet som svar på de seneste krav fra branchen, understreges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt andet kommer serien med krympbare fire millimeters, mm, skafter, skærediametre i området fra 0,2 til 3,0 mm, længder fra 3xD til 15xD og en slidstærk, tynd og ultraglat DLC-belægning.

Endvidere påpeges mulighederne for forskellige værktøjsvarianter med radius- og torusfræser, endefræser med hjørnefas og forskellige skaftversioner og geometrier.

Med produktprogrammet klarer operatørerne størstedelen af mikrobearbejdningsopgaverne i aluminiumlegeringer, kobber og andre ikke-jernholdige materialer, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik