Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Reducerede opspændingstider

  • Ved Spåntagningsdage 2024 kan man opleve et bredt sortiment af Lang Techniks opspændingsløsninger.

20. september 2024, kl. 08:14 

2. og 3. oktober viser KJV A/S nogle af de seneste Lang Technik-løsninger til effektiv opspænding, når det går løs hos Mazak i Middelfart.


Ved Spåntagningsdage 2024 kan man blandt andet opleve Langs MakroGrip-centrerskruestikke, der blandt andet tilbyder stor tilgængelighed med minimum spændekraft, og nul materiale-deformation, i det de spænder på kun 3 millimeter med god holdekraft, og har vendbare kæber med fortanding

KJV vil også slå et slag for Lang QuickPoint-nulpunktsplader, der fås i næsten 50 forskellige udgaver med de to nulpunktsgitre 52 og 96 millimeter, såvel som i forskellige systemtyper til ethvert anvendelsesområde og maskinbord, og med lav byggehøjde på blot 27 millimeter, gentagelsesnøjagtighed mindre end 0,005 millimeter og med trækkraft op til 6 tons.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Middelfart vil også blive demonstrere Lang QuickPoint Rail-opspænding, der er baseret på opspændings-skinner, monteret direkte i T-spor eller hulmønster uden at skulle ændre eller forberede dem først, og med nulpunktsforhøjninger eller centrerskruestik monteres direkte på en opspændings-skinne ligesom de kan monteres og være klar til brug på mindre end 2 minutter

Med netop lancerede MakroGrip FS opnår man nu desuden 30 procent bedre holdeevne end med forrige prægeversion, idet Langs prægeenheder er blevet betydeligt modificeret og opgraderet, og nu omfatter fire rækker tænder og kontinuerligt tandmønster øger ydeevnen ved fem-akset bearbejdning.

Spåntagningsdage 2024 er først og fremmest Live-bearbejdning, og ud over værterne Mazak og KJV vil der også være gæsteudstillere involveret. I år er det ADMG, Bothron & Ewing, Kvejborg, NTI, Tool Denmark og QRS, der er med i Mazaks store showroom i Middelfart.

Det er gratis at deltage, og man kan tilmelde sig ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik