Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Iscar-lanceringer i Middelfart

  • KJV medbringer blandt andet Iscars LogIQuick-lanceringer, som den aktuelle Mill4feed High Feed-endefræser med helt små 6 millimeter platter, til Spåntagningsdage 2024 i Middelfart.

18. september 2024, kl. 08:42 

Der bliver masser af spændende Iscar-værktøjslanceringer ved Spåntagningsdage 2. og 3. oktober hos Mazak i Middelfart, lover medarrangøreren KJV A/S.


Når KJV og Mazak inviterer til Spåntagningsdage 2024, bliver det blandt andet med masser af spændende Iscar-lanceringer både inden og uden for CNC-maskinerne, oplyser KJV's Iscar-specialist Jan Thomsen.

Det gælder eksempelvis nogle af de seneste LogIQuick-lanceringer som Mill4feed High Feed-endefræsere med helt små 6 millimeter platter, Neofeed-fræsehoveder, som anvender samme platte til både hoveder med 12 og 22 graders indgrebsvinkler, Sumocham små bor med Multimaster-tilslutning, Quickmill-endefræser til bore- og fræseopgaver og Sumocham-bor til opboring af eksisterende huller samt LogIQ4Turn nu med 6 millimeter-platter og LogIQ6Turn TNMG nu med 55 graders indgrebsvinkel, som kendes fra DCMT/DNMG, hvilket øger anvendelsesmuligheden og Multimaster Barrel-fræsning.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at se værktøjerne i live-aktion holder KJV-spåntagningsspecialist Jacob Frederiksen et oplæg i forbindelse med Spåntagningsdagene, hvor han vil gå i dybden med de mange fordele og muligheder, som LogIQuick-værktøjsløsningerne tilbyder, fremhæves det.

De mange Iscar-lanceringer suppleres desuden med muligheden for at opleve flere førstehånds-indtryk fra blandt andet Lang Technik, Alpen Maykestag, Morse og YG ved Spåntagningsdage, understreger Jan Thomsen.

Se mere om Spåntagningsdage 2024 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik