Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Endnu en Okuma på vej til Ny Stenderup

  • Fabrikschef Torben Pryds (t.v.), BJ-Gear/Ny Stenderup Maskinfabrik, og Flextek-salgschef Anders Larsen giver her hånd på levering af yderligere en Okuma-maskine.

17. september 2024, kl. 18:12 

Endnu en gang udvider fynske Ny Stenderup Maskinfabrik, der i dag er en del af BJ-Gear A/S, deres maskinprogram i CNC dreje- og Multitasking-afdelingen.


BJ-Gear A/S/Ny Stenderup Maskinfabrik, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af transmissionsløsninger, tandhjul og CNC-bearbejdning, har endnu engang valgt at udvide deres maskinprogram.

Denne gang er det med et Okuma Multus B300II W-Multitaskingcenter. Det bliver den fjerde Okuma-maskine, som bliver integreret i deres CNC dreje- og Multitaskingafdeling, hvor Ny Stenderup Maskinfabrik i mere end 20 år haft Okuma-maskiner i deres produktion. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


BJ-Gear har denne gang valgt at gå med en Okuma Multus B300II W, som leveres med Okumas seneste OSP-P500 CNC-styring, og udmærker sig med følgende specifikationer: Big Bore spindel med diameter 81 millimeter boring, 10.000 spindelomdrejninger/minuttet, understøttet af en 16/11 kiloWatt-fræsespindel, 40 værktøjspladser i magasinet, 40 bar højtrykspumpe og Renishaw RMP60 til emneopmåling.

Okuma Multus B300II W er blandt andet valgt på grund af ønsket om større fleksibilitet og en kortere setup-tid. Her er den en forbedring i forhold til Okuma LB3000, som allerede er en del af den fynske maskinpark.

Maskinen kommer desuden også med betydelig mere kraft på fræsespindlen. Til maskinen vil der blive tilkoblet en kortstanglader og robotcelle, hvilket passer ind i den digitalisering og automation, som BJ-Gear allerede har oparbejdet stor erfaring med.

Investeringen i Okuma Multus B300II W er endnu et bevis på den udvikling, som virksomheden har gennemgået og fortsat er i, når det gælder udvikling af deres forretning og konkurrenceevne, fremhæves det.

Tilbage i 2018 overtog BJ-Gear aktiviteterne i Ny Stenderup Maskinfabrik, og siden har det været en afdeling af moderselskabet, hvor man på Ny Stenderup Maskinfabrik er specialiseret i produktion af tandhjul og andre præcisionskomponenter, hvorved BJ-Gear har styrket deres kapacitet og produktionsmuligheder inden for CNC-bearbejdning og tandhjulsfremstilling.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik