Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

ADMG viser optimering på Spåntagningsdage 2024

  • ADMG-salgschef Henrik Blaabjerg (forrest) er at træffe som gæsteudstiller ved Spåntagningsdage 2024, den 2. og 3. oktober hos Mazak i Middelfart.

16. september 2024, kl. 15:38 

2. og 3. oktober kan  de besøgende møde ADMG ApS som gæsteudstiller, når KJV A/S og Mazak Danmark A/S sammen kalder til Spåntagningsdage i Mazaks showroom-faciliteter i Middelfart. ADMG vil her være repræsenteret med Vericuts Cam-løsninger tilpasset de udstillede CNC-maskiner fra Mazak.


Det handler i høj grad om optimering med Vericuts seneste version, når ADMG-teamet, anført af salgschef Henrik Blaabjerg, er blandt gæsteudstillerne ved Spåntagningsdage 2024, fremhæver han forud for deltagelsen.

Softwareløsningen kan anvendes til at validere, simulere og optimere NC-programmer, og således vil de besøgende få mulighed for at få indblik i procesoptimering med Vericut og se aktuelle simuleringseksempler på Mazak-maskiner, fremhæver Henrik Blaabjerg. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Vericut arbejder på det endelige NC-program efter postprocessering, præcis som selve maskinen, hvorved en nøjagtig analyse opnås, påpeger han videre.

Dermed kan brugeren gennem simulering finde eventuelle fejl og uhensigtsmæssigheder, og eliminere dem inden der bruges dyrbar tid ved maskinen, fremhæves det videre.

Ud over ADMG så har KJV og Mazak denne gang også gjort plads til Bonthron & Ewing AB, som viser spåntransportører og tilhørende filtresystemer, Kvejborg med 3D skanne- og måleudstyr, NTI med Cad-/Cam-løsninger, QRS med robotautomatisering samt Tool Denmark, som i Middelfart demonstrerer køle-/smøremidler fra NiCool.

Se mere om Spåntagningsdage 2024 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik