Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Kyocera Unimerco er blevet DMQP Partner

  • Kyocera Unimercos Metal-salgsdirektør Morten Mortensgaard (t.v.) og administrerende direktør Henrik Schurmann (i midten) ses her flankeret af DMG MORI's Executive Director og DMQP-ansvarlig Christoph Grosch (t.h.), i forlængelse af indgåelsen af aftalen torsdag aften i Stuttgart.

16. september 2024, kl. 15:52 

Kyocera Unimerco, der har domicil i Sunds ved Herning, blev i sidste uge certificeret af DMG MORI Europe som såkaldt DMQP Partner, hvilket indebærer, at man indgår med specialværktøjsløsninger i DMG MORI-netværket, og således kan udstille både standard og specialværktøj hos DMG MORI fremadrettet i Europa.


Når det gælder levering af CNC-maskiner, så har DMG MORI oparbejdet en række samarbejdspartnere, som man tilbyder leverancer i samarbejde med, når eksempelvis større projekter skal leveres inden for automobil-, fly- og aerospace- samt blandt andet energisektorerne.

Det samarbejde er certificerede leverandører, som DMG MORI kalder DMQP Partners. Og i forbindelse med sidste uges AMB 2024-messe i Stuttgart kommer yderligere en partner med på listen; Kyocera Unimerco, der har selskab i Tyskland, men europæisk hovedsæde i Sunds ved Herning, og det var derfor de ansvarlige fra Danmark, som var til den officielle lancering af partnerskabet torsdag aften i Stuttgart.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi er stolte af at formalisere dette partnerskab, som understreger vores dedikation til ikke kun at levere standardværktøj, men også tilpassede løsninger, der er nøglefærdige til kundens unikke behov," udtaler administrerende direktør Henrik Schurmann Kyocera Unimerco, og fortsætter:

"Vores status som certificeret DMQP Partner er et bevis på den kvalitet og pålidelighed, som vi står for, og vi ser frem til at skabe endnu mere værdi gennem dette samarbejde".

For Kyocera Unimerco betyder certificeringen nu også, at man indbydes til at udstille sammen med de øvrige DMQP Partners når der til februar skal holdes Open House Pfronten igen, og tilsvarende efterfølgende events såvel som til at understøtte DMG MORI på næste års EMO-stand i Hannover med videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik