Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

65.584 lagde vejen forbi Stuttgart

  • Der var besøgende fra hele 76 nationer på AMB 2024-messen, der indledtes i tirsdags og netop er lukket. Alle ti haller var i brug, og udearealerne mellem lige og ulige haller blev også udnyttet. (Foto: Landesmesse Stuttgart GmbH & Co. KG)

14. september 2024, kl. 17:52 

1.244 udstillere kan se tilbage på fem spændende dage i Messe Stuttgart, hvor 65.584 besøgende lagde vejen forbi AMB 2024, heraf cirka 30 procent udlændinge fordelt på hele 76 nationer. De besøgende blev introduceret til stadig mere effektiv spåntagende metalbearbejdning, hvor AI, cybersecurity og øvrig digitalisering sammen med robotautomatisering var i fokus.


Efter fem begivenhedsrige dage lukkede Messe Stuttgart-faciliteterne lørdag eftermiddag ned, og afsluttede dermed den 23. AMB-messe i Stuttgart.

Messe Stuttgart har haft 65.584 besøgende igennem tælleapparaterne over de fem dage, og de kunne besigtige maskin- og produktlanceringer i alle ti haller hos 1.244 udstillere, anført af de førende producenter af CNC-maskiner til spåntagende metalbearbejdning, såvel som ligeledes førende producenter inden for skærende og holdende værktøj, måleteknik, Cad-/Cam-løsninger og robotteknologi med meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


70 procent af de besøgende var fra Tyskland, mens de sidste 30 procent repræsenterede hele 75 øvrige nationer, oplyser Messe Stuttgarts direktør Roland Bleinroth, som nu er påbegyndt planlægningen frem mod den 24. AMB, der vil finde sted i uge 37 i 2026.

Han understreger, at arrangørerne nu vil forfølge de inputs som udstillere såvel som besøgende har givet i de løbende svar, som er indsamlet under messen, og så glæder han sig over det internationale snit, som AMB-messen har opnået, og gerne vil videreudvikle yderligere i de kommende år.

Cad-/Cam-løsninger og yderligere anvendelse af digitalisering på CNC-maskinerne stiller i disse år også skærpede krav til Cybersikkerhed, og det var et tema, som blev behandlet i år under messen, men som ventes at spille en endnu større rolle om to år. Tilsvarende vurderes det at være med AI, som var genstand for flere tema-stande i år, og i 2026 altså vil være endnu mere synligt på langt flere af udstillernes stande, fremhæver Messe Stuttgart.

Næsten syv af de ti haller domineres af CNC-maskin-udstillere, dog suppleret med udstyrsleverandører og blandt andet robotproducenter, som leverer løsninger til brug ved CNC-maskinerne. Desuden var der mange "færdige" robotceller på standene, hvor CNC-maskine og robot, inklusive målemaskine og lade- og afladestationer blev vist frem. I de tre første haller fra hovedindgangen, 1,2 og 3 dominerede hårdmetalproducenterne, anført af regionens mange producenter, og supplerede af øvrige producenter fra stort set hele verden, og sådan har opdelingen nu været i mere end et årti, og det vil der ikke blive ændret ved frem mod 2026, understreger Messe Stuttgart.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik