Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

BSI køber stor og stærk CMZ

  • En CMZ TD55Y Z3200 CNC-drejebænk er nu på vej til Haderslev-baserede BSI.

6. september 2024, kl. 15:38 

BSI A/S har indgået aftale med CMZ Danmark om levering af en stor og kraftig CMZ TD55Y Z3200 CNC-drejebænk, som ventes leveret og installeret i Haderslev-virksomheden i slutningen af november.


CMZ Danmark meddeler, at man har indgået aftale om levering af en stor CMZ TD55Y Z3200 CNC-drejebænk ved BSI i Haderslev, hvor den skal imødekomme de stadig større opgaver hos virksomheden.

BSI investerer således i den største og kraftigste model fra CMZ, fortæller Commercial Director Nicolaj Søndergaard Pedersen, CMZ Danmark, og oplyser, at drejebænken primært skal bruges til dybe boringer i større emner samt drejning med dæmpede borestænger op til 1 meter i materialet Duplex SAF 2507-2205.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nicolaj Søndergaard Pedersen, fremhæver at BSI har lagt vægt på, at maskinen er en kraftig boxvange-løsning, som med sine integrerede motorer med 59,8 kiloWatt og 3.648 Newtonmeter momens samt høje belastningsmuligheder i Z-aksen, er en Heavy Duty-maskine, der kan anvendes til børing op til diameter 89 millimeter i SAF.

Disse faktorer overbeviste BSI-produktionschef Bjarke Olesen, forud for valget af CMZ-løsningen, der skete oven på en vellykket beregning af nogle emner fra CMZ's applikationsafdeling, og en præsentation hos en anden dansk kunde.

CMZ Danmark udtrykker taknemmelighed for tilliden og ser frem til installationen af den store drejebænk, der forventes leveret i slutningen af november. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik