Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Jasmin Tengbom Osther på udstationering i Flensborg

  • Industriteknikerlærling Jasmin Tengbom Osther er i september på udstationering hos Krones i Flensborg.

4. september 2024, kl. 10:12 

37-årige Jasmin Tengbom Osther er til daglig i lære som industritekniker på virksomheden CC Jensen i Svendborg, men i 4 uger i september udstationeres hun syd for grænsen hos Krones i Flensborg, supporteret af Metalindustriens Uddannelsesudvalg og Erasmus+-midler.


37-årige Jasmin Tengbom Osther er til daglig i lære som industritekniker på virksomheden CC Jensen i Svendborg, men i 4 uger i september udstationeres hun syd for grænsen hos Krones i Flensborg, supporteret af Metalindustriens Uddannelsesudvalg og Erasmus+-midler.

CC Jensen i Svendborgs serviceafdeling må i september undvære deres voksenlærling, 37-årige industriteknikerlærling Jasmin Tengbom Osther, da hun har fået tildelt et legat, så kan krydre sin læretid med et udstationeringsophold i Flensborg på den tyske virksomhed Krone.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden CC Jensen bakker også op om at hun tager af sted, selvom de skulle undvære hende i en måned. Metalindustriens Uddannelsesudvalg har sikret sig en pulje penge til at støtte ophold i Tyskland. Jasmin Tengbom Osther får en del af den pulje, og den er med til at muliggøre opholdet for hende og familien hjemme.

"Legatet har helt klart været medvirkende til, at jeg kan gøre det. Det har givet ro at vide, at vi får dækket en stor portion af udgifterne. Pia Lauridsen (MI’s internationale konsulent, red.) har været rigtig god til at hjælpe med at få styr på det økonomiske og have kontakten til virksomheden," fortæller Jasmin Tengbom Osther.

Den 37-årige industriteknikerlærling tænkte ikke så meget over, at hun er kvinde, før hun hørte om andre piger og kvinders oplevelser med at være i lære i et fag, der er domineret af mænd. Derfor valgte hun for godt et år siden at melde sig ind i netværket BossLadies, der ”udfordrer stereotyper”:

"Jeg blev forskrækket, da jeg hørte, at nogle af pigerne i Boss Ladies har oplevet ubehageligheder verbalt eller fysisk. Jeg tænkte ikke over, at jeg var kvinde, da jeg valgte uddannelsen, og jeg har heller aldrig oplevet noget ubehageligt på min arbejdsplads," siger Jasmin Tengbom Osther, der også er udlært frisør og har 17 års erfaring i den branche. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik