Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Hermle viser teknologishowcase og fem maskiner i Stuttgart

  • En særlig live showcase med 13 teknologidemonstrationer vil blive vist på en C 42 U MT dreje-fræse-maskine.

4. september 2024, kl. 17:58 

Under mottoet 'præcision og pålidelighed kombineret med automatisering' præsenterer Hermle de seneste muligheder på næste uges AMB-messe i Stuttgart fra den 10. til 14. september. 


Tyske Hermle vil på AMB-messen i det sydtyske have fem bearbejdningscentre fra virksomhedens Performance Line og High Performance Line-serier på visning.

To CNC-bearbejdningscentre er automatiserede, og et demonstrerer en særlig teknologishowcase med 13 teknologiløsninger på en enkelt komponent, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sidstnævnte sker med modellen C 42 U MT (Mill-Turn) og procesovervågning demonstreres på en anden maskine, hvorved den aktuelle bearbejdningsproces sammenlignes med en referenceproces, påpeges det.

På automationssiden vil blandt andet et HS Flex-håndteringssystem tilpasset det andet C 42 på visning med teknologireferanceprocessen. Denne maskine er desuden et eksemplar af producentens 2. generations bearbejdningscenter (Gen2).

Gen2 er virksomhedens igangværende overgang mod fremtidens fem-aksede CNC-maskingeneration med adskillige opgraderede software- og hardwarekomponenter og anden avanceret teknologi, påpeges det, og som seneste blev vist på firmets husudstiling i hovedsædet ved Gosheim.

De øvrige fem-aksede maskiner er et C 32 med et RS 1 robotsystem, et C 250 med Heidenhain TNC7-styring i messens Atrium-området og endelig vil et C 32 blive vist på Emuge-Franken-standen.

Hermle repræsenteres i Danmark af Hermle Nordic ved den danske salgschef Jørgen Jessen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik